Meer resultaten voor sint bernard hond asiel

 
sint bernard hond asiel
SintBernardforum.com Toon onderwerp Sint bernard puber uit asiel.
ik begin echt radeloos te worden, onlangs alle moeite die ik erin steek word het alleen maar erger ipv beter moest er iemand hetzelfde hebben meegemaakt laat het aub weten! Berichten: 2 Geregistreerd: 15 mei 2014 0003.: Re: Sint bernard puber uit asiel.
Dierenasiel Bommelerwaard.
Als uw hond niet met andere honden samen kan dan vragen wij een extra bijdrage van 350, per dag op de gewone pensionprijs. Kattenpensions in de regio. Er is geen mogelijkheid om uw kat tijdens de vakantie in ons asiel onder te brengen.
Hollandsche Sint Bernard Club. css3menu.com.
Openbare groep Herplaatsing Berner-Sennen, Newfoundlander, St-Bernard, Pyreneese Berghond Facebook.
Senna: HOND met hoofdletters. Senna is een leuke bruin-zwart-witte Sint Bernard, een reu met geboortedatum: 12-05-2015. Samen met kruising Lar a nog niet op de site in het asiel gekomen in verband met hele verdrietige omstandigheden. Het gedrag van beide honden loopt nogal uiteen en hoewel ze elkaar zeker herkennen, is het niet de bedoeling om samen te plaatsen.
Asieldieren.be Honden Diva Sint-bernard Noodasiel Lommel Lommel.
Voor meer informatie over de hond uiterlijk, gedrag, karakter, verleden.: noodasielhonden@gmail.com of 32 011 56 23 73 tussen 14u 18u. Voor informatie of interesse in het worden van een gastgezin voor een oudere hond 7 jaar.: DIVA zit al in ons asiel sinds 17/12/2012.
Dierenasiel.
Haar gedrag met teven is voorlopig niet gekend. Je dient je eigen hond mee te brengen mee te brengen naar het asiel voor kennismaking. Kandidaten voor Fien zijn welkom voor een bezoek na afspraak via mail, zodat een aandachtspersoon aanwezig kan zijn.
Dierenasiel.
Kan mee in de auto.: Dit is Beethoven, een Sint Bernard, reu, 15-1-2008. Steeds vaker krijgen we op het asiel te horen dat er afstand moet worden gedaan omdat de eigenaar wegens financiële problemen, niet meer voor zijn dieren kan zorgen.
Sint Bernard, langhaar fokkers Honden Page.
Dit doen we omdat we erg begaan zijn met onze pups. We willen hiermee voorkomen dat de lieve schattige knuffel wanneer hij of zij opgroeit in het asiel terecht komt omwille van de mindere kantjes waar de baasjes niet op de hoogte van waren en er niet kunnen mee leven. als u eenmaal een sint-bernard heeft, wordt u dikwijls gepakt door het virus dat u niet meer loslaat. Ooit kochten we één sint-bernard en zes jaar later hadden we er vier. Bekijk de fokker vermelding van van de FraFroe Buddies. van het Demsterwold. Sint Bernard Kennel v.h.
Vind sint bernard in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop mooie sint bernard pups van lieve ouders we zijn nu 8 weken en we zoeken een nieuw baasje we zijn ontwormt gechipt geent boekje en we zijn door de dierenarts goed gekeurt beide ouders aanwezig staan ook op de foto en we mogen direckt mee met de nieuwe baasje er zijn nog een enkele teefjes. Antieke prent Sint Bernard hond Circa 1890.

Contacteer ons