Meer resultaten voor asiel hond kopen

 
asiel hond kopen
Dierenasiel Zwolle. Dierenasiel Zwolle.
Kat zoekt boer. Pension voor hond. Pension voor kat. extra info na adoptie. info jonge kat. info volwassen kat. Help het asiel. Help het asiel. Welkom bij Dierenasiel Zwolle. Naast de opvang en herplaatsing van dieren zijn wij inmiddels ook een kennis en adviescentrum op het gebied van honden en katten.
Onze honden.
Afstand doen van uw hond. Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.
Ik zoek een hond DOA. Group 10.
Moet het een actieveling zijn of juist een rustig type? Wil je een jonge hond of heb je misschien juist de behoefte om een oudje nog een paar mooie jaren te geven? Zoek je een hond die in je fietsmandje past of juist een grote slungel?
Overweeg een hond uit het asiel Doggo.nl.
Neem gewoon s een kijkje in een asiel. Je hebt al besloten dat je een hond wilt hebben, maar je twijfelt tussen een pup en hond uit het asiel. Waarom ga je niet gewoon eens vrijblijvend een kijkje nemen bij een asiel bij jouw in de buurt?
Vind asiel honden in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Naam: attina geslacht: teefje leeftijd: geboren rond mei 2018 omschrijving: attina is echt een leuke lieve jonge hond. Ze werd samen met haar 3 zusjes in de ochtend heel vroeg door een onbekend persoon voor de poort van het asiel gezet.
Zoek Asieldier Honden Ikzoekbaas.
Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen. Volg ons Nieuwsbrief. Copyright 2018 Dierenbescherming Disclaimer Gebruiksvoorwaarden en privacy. Beste goede doelen website van het Jaar 2017.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Wij waren bewust op zoek naar een oudere hond uit het asiel om dat dit. Boef voorheen Mora Boef is in slechts enkele weken getransformeerd van een bange, boze en blazende kat naar een super lief aanhankelijk dier die interactie zelfs opzoekt!
Stichting Dierenasiels en Internet.
Honden Dierenopvangcentrum De Ark.
Wij proberen uw trouwe viervoeter een zo prettig mogelijke tijd aan te bieden. Dit doen wij door de honden in groepjes van 2 of meer te huisvesten. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid dat de hond alleen in een kennel verblijft.

Contacteer ons