Zoeken naar sintbernard

 
sintbernard
Sint Bernard Rashondenwijzer.
Bekijk andere hondenrassen. Erfelijke aandoeningen bij de Sint Bernard. De Sint Bernard is één van de extreem grote hondenrassen en de grootte brengt risicos op aandoeningen met zich mee. Zoals veel grote hondenrassen kampt de Sint Bernard met heupdysplasie en elleboogdysplasie.
Sint Bernard.
De meest voorkomende gezondheidsproblemen bij de Sint Bernard zijn: Heupdysplasie, erfelijke oogafwijkingen, hartafwijkingen en net als bij veel andere grote honden is er sprake van een vergrote kans op het verkrijgen van een maagdraaiing. Sint Bernard is geschikt voor. De Sint Bernard gaat graag mee wandelen.
Sint-bernard Wikipedia.
De naam sint-bernard" is afkomstig van het Grote Sint-Bernard Hospitium, een hospitium gelegen in de vaak verraderlijke Grote Sint-Bernhardpas in de westelijke Alpen tussen Zwitserland en Italië. De bergpas, het klooster, het bijhorende hospitium en de honden zijn vernoemd naar Bernard van Menthon, een monnik uit de 11e eeuw die het klooster en het hospitium heeft gesticht.
Sint Bernard, korthaar.
Deze vormen zich meestal achter de oren, in de zogenaamde broek en in de staart. De rasverenigingen; Hollandsche Sint Bernard Club en Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers zijn bezig met de gezondheid van de Sint bernard, korthaar.
Hollandsche Sint Bernard Club. css3menu.com.
Sint-Bernard Rassen Honden Hondenrassen.
Met een uitgegroeide volwassen Sint Bernard kan men rustig 3 uurtjes wandelen, alleen moet men dit in de zomermaanden niet doen. Voor de Sint Bernard is de winter het mooiste jaargetijde. Tijdens de opgroei van de jonge Sint Bernard moet men de beweging niet overdrijven.
Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers.
Het betreft 3 reutjes en 3 teefjes. Ouders Merijntje JuBoBelCos Hoeve en Katja Belfloor JuBoBelCos Hoeve. De pups zijn allen al vergeven. mei 2018 M D W D V Z Z. Copyright 2015 NSBCvLeF. Nederlandse SInt Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers.
Vind sint bernard in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
staat ter dekking sint bernard reu. Staat ter dekking sint bernard reu met een rustig en speels karakter hij is een lieve sociaale reu voor andere honden en ook gaat hij goed om met mens en dier. Sint-Bernard Welcome Bord.

Contacteer ons