Meer resultaten voor sintbernard

 
sintbernard
Grote Sint Bernard Tunnel prijswijzigingen Multi Service Tolls.
Vanaf 5 februari zijn er nieuwe tarieven van kracht geworden voor de Grote Sint Bernard Tunnel. De best mogelijke tol betaaloplossing voor de Grote Sint Bernard Tunnel? Dat is natuurlijk met de Multi Service Tolls Card, waarmee u kunt genieten van hoge kortingen.
Sint-bernard Wikipedia.
De naam sint-bernard" is afkomstig van het Grote Sint-Bernard Hospitium, een hospitium gelegen in de vaak verraderlijke Grote Sint-Bernhardpas in de westelijke Alpen tussen Zwitserland en Italiƫ. De bergpas, het klooster, het bijhorende hospitium en de honden zijn vernoemd naar Bernard van Menthon, een monnik uit de 11e eeuw die het klooster en het hospitium heeft gesticht.
sint-bernard Nederlands woordenboek Woorden.org.
hond met een grote gestalte en een zware bouw, een zwaar hoofd met een korte neus, een wat hangende huid en driehoekige hangende oren, een lange hangende staart en een ro. De sint-bernard is een hondenras dat afkomstig is uit Zwitserland. Geschiedenis De sint-bernard is verwant aan de Zwitserse sennenhonden.
Sint-Bernard Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Home / Totems / Totemzoeker / Sint-Bernard. Deze beroemde Sint-Bernardshond staat vooral bekend om zijn speurtochten naar verdwaalde mensen in het gebergte. Hij is bijzonder sterk, scherpzinnig en uitermate trouw. Hij is gezellig. De Sint-Bernard is moedig, goedaardig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Wandel op de St. Bernhard met een Sint-Bernard Bergwijzer.
Wandel op de St. Bernhard met een Sint-Bernard. Op de Grote St. Bernhardpas in Zwitserland kun je van 1 juli tot en met 9 september samen met de gefokte Sint-Bernardshonden een wandeling van 15, uur maken. Je kunt kiezen uit twee soorten wandelingen: de sportieve wandeling of de rustige wandeling.
Sint Bernard kennels in Nederland Doggo.nl.
Sint Bernard kennels in Nederland. Kooiweg West 91 4153 JA Beesd. Sint Bernard kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Bernard kennel van Zwitsers-Heim. 109 7881 JW Emmer-compascuum. Sint Bernard honden, zowel lang als korthaar. Hondenfokker Meer info. Sint Bernard Kennel Tasunka.
Dorstige Sint Bernard Hond Kostuum Feestkleding 365!
Dinsdag 21 februari. Voor de maat: One size. Wij weten wel wat jij wilt in je Dorstige Sint Bernard Hond kostuum. Je wilt een forse slok van de rum die in het vaatje om de hals van je pak bungelt.
De Sint Bernard NextDestination.
De mythe dat de honden whisky in het tonnetje om hun nek hebben, is trouwens niet waar en verzonnen door een Engelsman. Maar whisky of niet, de Sint Bernard is al eeuwenlang het nationale symbool van Zwitserland. Zelf wandelen met Sint Bernardhonden.
Sint Bernard Karakter Verzorging Hondenrassen De Nieuwe Hond.
De Sint Bernard is een vriendelijke hond met een goed en lief karakter. Ze zijn gevoelig voor harde woorden en stemmingen in huis. Het is een zeer trouwe hond die niet graag wordt buitengesloten. Wanneer de Sint Bernard volwassen is, is hij vrij rustig.

Contacteer ons