Meer resultaten voor Bernard Puppies

 
Bernard Puppies
Wat heb je allemaal nodig voor je nieuwe hond Horta.
De nagels aan de zijkant van de voorpoten van de hond, en bij sommige rassen zelfs achterpoten, raken de grond niet en zullen dus waarschijnlijk geknipt moeten worden. Puppies zijn extra gevoelig voor wormen en kunnen hier erg ziek van worden.
Sint Bernard.
De meest voorkomende gezondheidsproblemen bij de Sint Bernard zijn: Heupdysplasie, erfelijke oogafwijkingen, hartafwijkingen en net als bij veel andere grote honden is er sprake van een vergrote kans op het verkrijgen van een maagdraaiing. Sint Bernard is geschikt voor. De Sint Bernard gaat graag mee wandelen.
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
Blaakt uw puppy na aankoop niet van gezondheid? Contacteer ons en we zorgen ervoor dat u bij één van onze dierenartsen, verdeeld over België, uw pup kan laten onderzoeken. Hier vindt u onze dierenartsen. Kennel PupsZo beschikt over een moderne en hondvriendelijke infrastructuur.
Wie zijn wij.
Bij ons thuis was het Duitse Dog voor en Duitse Dog na. Alhoewel wijzelf toen we eenmaal een eigen nestje gebouwd hadden ook DUITSE DOGGEN gehad hebben zowel pups als opvang Doggen en dit ras zal ook altijd een speciaal plekje in ons hart houdenbleef, die wens naar een Sint Bernard bestaan.
ADOPTIE HONDEN.
MARIA: Maria is aangekomen bij het asiel met haar puppy. De puppy werd meteen geadopteerd, maar Maria is nog steeds op zoek naar een thuis. Ze is erg blij en levendig en kan goed met mensen en andere honden, niet met teefjes.
OCD van de ELLEBOOG Causus.
LPC Losse Processus Coronoideus. Deze vorm van OCD komt veel voor bij de Berner Sennen, Duitse Herder, Sint Bernard en de Golden en Labrador Retriever. Tijdens de verbening van de processus coronoideus op de leeftijd van 4 tot 5 maanden kan het losraken door een ontwikkelingsstoornis, overbelasting en/of overgewicht.
Sint Bernard pups te koop in aanbieding, gehouden als huishond.
Sint Bernard pups zijn er nu te koop. Er bestaan kortharige sint bernard pups, maar het Hezehof heeft langharige Sint Bernard pups te koop. Deze pups zijn raszuiver, maar er is ook een nestje sint bernard pups te koop die gekruist zijn met een berner Sennen.
Honden.
Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Helaas, uw browser ondersteunt geen inline frames. Daardoor zal deze optie niet correct werken. vzw Dierenvrienden Sint-Truiden. 3800 Sint-Truiden t: 32 011 69 53 07.
Sint Bernard Langhaar informatie over de Sint Bernard Langhaar Royal Canin.
Heb je al een Sint Bernard Langhaar pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat. Royal Canin geeft je informatie en nuttige tips. Gun jouw Sint Bernard Langhaar het beste en maak nu voordelig kennis met voeding op maat van Royal Canin. Bekijk onze pagina over puppies.

Contacteer ons