Resultaten voor sint bernhard

 
sint bernhard
Sint Bernard, korthaar.
Sint Bernard, korthaar. De oorsprong van de Sint Bernard is te vinden op de De Hospiz in Zwitserland, want wie kent niet de beroemde Barry! De Heilige Bernhard von Menthon stichtte het klooster, tussen Zwitserland en Italië, op de Sint Bernhardpas.
Vind sint bernard in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop mooie sint bernard pups van lieve ouders we zijn nu 8 weken en we zoeken een nieuw baasje we zijn ontwormt gechipt geent boekje en we zijn door de dierenarts goed gekeurt beide ouders aanwezig staan ook op de foto en we mogen direckt mee met de nieuwe baasje er zijn nog een enkele teefjes.
Sint Bernard.
De meest voorkomende gezondheidsproblemen bij de Sint Bernard zijn: Heupdysplasie, erfelijke oogafwijkingen, hartafwijkingen en net als bij veel andere grote honden is er sprake van een vergrote kans op het verkrijgen van een maagdraaiing. Sint Bernard is geschikt voor. De Sint Bernard gaat graag mee wandelen.
Sint Bernard Rashondenwijzer.
Bekijk andere hondenrassen. Erfelijke aandoeningen bij de Sint Bernard. De Sint Bernard is één van de extreem grote hondenrassen en de grootte brengt risicos op aandoeningen met zich mee. Zoals veel grote hondenrassen kampt de Sint Bernard met heupdysplasie en elleboogdysplasie.
Sint-bernard Wikipedia.
De naam sint-bernard" is afkomstig van het Grote Sint-Bernard Hospitium, een hospitium gelegen in de vaak verraderlijke Grote Sint-Bernhardpas in de westelijke Alpen tussen Zwitserland en Italië. De bergpas, het klooster, het bijhorende hospitium en de honden zijn vernoemd naar Bernard van Menthon, een monnik uit de 11e eeuw die het klooster en het hospitium heeft gesticht.
Hollandsche Sint Bernard Club. css3menu.com.
Sint-Bernard Rassen Honden Hondenrassen.
Met een uitgegroeide volwassen Sint Bernard kan men rustig 3 uurtjes wandelen, alleen moet men dit in de zomermaanden niet doen. Voor de Sint Bernard is de winter het mooiste jaargetijde. Tijdens de opgroei van de jonge Sint Bernard moet men de beweging niet overdrijven.
Achttien sint-bernard puppies in één huis: Hoe weet je welke de fles al heeft gehad? RTL Nieuws.
Toen hoorden we dat het in totaal om ongeveer 20 puppy's' zou gaan" Kort na de geboorte van de pups kregen zij en hun moeders buikgriep. Twee pups hebben de ziekte niet overleefd. Het gezin moest de puppy's' toen zelf met de fles voeden.
Sint Bernard Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Sint Bernard is gevoelig voor gezondheidsproblemen zoals wobbler syndroom, hartproblemen, huidaandoeningen en een opgeblazen gevoel. De Sint Bernard heeft twee verschillende haarvariëteiten: de gladde of kortharige, en de ruwe of langharige. Beide vachten zijn zeer dicht in textuur en zijn waterbestendig.

Contacteer ons