Meer resultaten voor sint bernard zwart

 
sint bernard zwart
44 Grote Hondenrassen Overzicht Hondenfun.nl.
Geef je ze voldoende aandacht en een goede opvoeding dan kunnen ze een perfecte huishond zijn. Gewicht reu: 64 120 kg. Gewicht teef: 64 120 kg. foto: Benduiker / Wikicommons. De Sint Bernard is een van de grootste hondenrassen. Ze zijn imposant, maar erg rustig en gevoelig.
Sint Bernard Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Sint Bernard heeft twee verschillende haarvariƫteiten: de gladde of kortharige, en de ruwe of langharige. Beide vachten zijn zeer dicht in textuur en zijn waterbestendig. De vacht van de Sint Bernard is typisch wit met tan, rood, mahonie, zwart of gestroomd markeringen in verschillende combinaties.
Sint-Bernard Rassen Honden Hondenrassen.
Op 2 juni 1887 werd de Sint Bernard officieel als Zwitsers ras erkend en de rasstandaard werd verbindend verklaard. De Sint Bernard geldt vanaf dat moment als Zwitserse nationale hond. De Sint Bernard is een zeer grote hond met een indrukwekkend totaalbeeld, is harmonisch, heeft een krachtig, stram en gespierd lichaam. Verder dient hij een imposant hoofd met een brede schedel te hebben. De grondkleur moet wit zijn, met kleine of grote roodbruine platen zgn. platenhonden tot een aaneensluitend roodbruin dek op de rug en flanken mantelhonden. Gescheurde mantel met wit onderbroken mantel van gelijke waarde als een aaneengesloten dek. Roodbruin gestroomd geoorloofd, bruingeel getolereerd. Donkere aftekeningen op het hoofd zijn zeer wenselijk. Een vleug van zwart op het lichaam is toegestaan.
Sint-bernard Wikipedia.
De naam sint-bernard" is afkomstig van het Grote Sint-Bernard Hospitium, een hospitium gelegen in de vaak verraderlijke Grote Sint-Bernhardpas in de westelijke Alpen tussen Zwitserland en Italiƫ. De bergpas, het klooster, het bijhorende hospitium en de honden zijn vernoemd naar Bernard van Menthon, een monnik uit de 11e eeuw die het klooster en het hospitium heeft gesticht.
Wat is het verschil tussen een sint bernard berner sennen? Bokt.nl.
En Berners zijn niet zwart/ bont, de hoofdkleur is atlijd zwart. Berichten: 2012 Geregistreerd: 11-12-08 Woonplaats: Hilversum. Re: Wat is het verschil tussen een sint bernard berner sennen? Geplaatst: 19-02-09 2105.: ja maar ik bedoel zwart met andere kleuren dus voor mij bontP.
Sint-bernard, de reus onder de honden Dier en Natuur: Huisdieren.
Sint Bernard / Sint Bernardshond: reddings en gezinshond Denk je bij een Sint Bernard aan een grote lobbes met een tonnetje om zijn nek? Dat vaatje met drank voor verkleumde rei. De reddingshonden Bij reddingshonden denken mensen vaak aan Sint Bernards.

Contacteer ons