Meer resultaten voor sint bernard zwart

 
sint bernard zwart
Vind sint bernard pups op Marktplaats.nl.
te koop mooie sint bernard pups. Te koop mooie sint bernard pups van lieve ouders we zijn nu 8 weken en we zoeken een nieuw baasje we zijn ontwormt gechipt geent boekje en we zijn door de dierenarts goed gekeurt beide ouders aanwezig staan ook op de foto en we mogen direckt mee met de nieuwe baasje er zijn nog een enkele teefjes.
Vind sint bernard in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
sint bernard d1 waakbord mat zwart, waakborden. Nu ook gegraveerd xl formaat 30 x 21 cm wij graveren ieder waakbord op geborsteld rvs look alu 3 mm dik. Mat zwart of zilvergeen geprinte wappie kunststof borden die buiten, na 1 jaar al barsten of kromtrekken.
Sint-Bernard Rassen Honden Hondenrassen.
Op 2 juni 1887 werd de Sint Bernard officieel als Zwitsers ras erkend en de rasstandaard werd verbindend verklaard. De Sint Bernard geldt vanaf dat moment als Zwitserse nationale hond. De Sint Bernard is een zeer grote hond met een indrukwekkend totaalbeeld, is harmonisch, heeft een krachtig, stram en gespierd lichaam. Verder dient hij een imposant hoofd met een brede schedel te hebben. De grondkleur moet wit zijn, met kleine of grote roodbruine platen zgn. platenhonden tot een aaneensluitend roodbruin dek op de rug en flanken mantelhonden. Gescheurde mantel met wit onderbroken mantel van gelijke waarde als een aaneengesloten dek. Roodbruin gestroomd geoorloofd, bruingeel getolereerd. Donkere aftekeningen op het hoofd zijn zeer wenselijk. Een vleug van zwart op het lichaam is toegestaan.
Sint-bernard Wikipedia.
De naam sint-bernard" is afkomstig van het Grote Sint-Bernard Hospitium, een hospitium gelegen in de vaak verraderlijke Grote Sint-Bernhardpas in de westelijke Alpen tussen Zwitserland en Italiƫ. De bergpas, het klooster, het bijhorende hospitium en de honden zijn vernoemd naar Bernard van Menthon, een monnik uit de 11e eeuw die het klooster en het hospitium heeft gesticht.
Sint-bernard, de reus onder de honden Dier en Natuur: Huisdieren.
Sint Bernard / Sint Bernardshond: reddings en gezinshond Denk je bij een Sint Bernard aan een grote lobbes met een tonnetje om zijn nek? Dat vaatje met drank voor verkleumde rei. De reddingshonden Bij reddingshonden denken mensen vaak aan Sint Bernards.
Sint Bernard Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Sint Bernard is gevoelig voor gezondheidsproblemen zoals wobbler syndroom, hartproblemen, huidaandoeningen en een opgeblazen gevoel. De Sint Bernard heeft twee verschillende haarvariƫteiten: de gladde of kortharige, en de ruwe of langharige. Beide vachten zijn zeer dicht in textuur en zijn waterbestendig. De vacht van de Sint Bernard is typisch wit met tan, rood, mahonie, zwart of gestroomd markeringen in verschillende combinaties.

Contacteer ons