Op zoek naar sint bernard langhaar?

 
sint bernard langhaar
Sint Bernard Langhaar informatie over de Sint Bernard Langhaar Royal Canin.
Andere rasnamen: Sint Bernard hond, Sint Bernard. Uiterlijke kenmerken van de Sint Bernard Langhaar. Reddingshond in de bergen. Het karakter van de Sint Bernard Langhaar. De Sint Bernard is rustig, kalm, zacht, vriendelijk, sociaal, uiterst toegewijd en dol op kinderen.
Sint Bernard, langhaar fokkers Honden Page.
Meer weten over de Sint Bernard, langhaar? Heb je nog vragen over fokkers van de Sint Bernard, langhaar? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Sint Bernard, langhaar? Kijk dan bij de Sint Bernard, langhaar rasbeschrijving. Ben je zelf een Sint Bernard, langhaar fokker?
Hondenrassen Sint Bernard Langhaar.
Sint Bernard Langhaar. Groep: Pinschers, schnauzers, molossers, sennen. Land van herkomst: Zwitserland. Hoogte: reu 75-85 cm, teef 65-75 cm. Gewicht: reu 70-80 kilo, teef 60-70 kilo. Klik hier en bekijk alle filmpjes. van de Sint Bernard Langhaar op youtube.com. Informatie over de Sint Bernard Langhaar.
Sint Bernard, langhaar Honden Page.
Sint Bernard, langhaar. Rasgroep van de Sint Bernard, langhaar. De Sint Bernard, langhaar behoort tot de Rasgroep Pinschers, Schnauzers, Molossers en Zwitserse Sennenhonden." Geschiedenis van de Sint Bernard, langhaar. Geen informatie over de geschiedenis van de Sint Bernard, langhaar gevonden.
Hollandsche Sint Bernard Club. css3menu.com.
Sint-Bernard Rassen Honden Hondenrassen.
De Sint Bernard is een zeer grote hond met een indrukwekkend totaalbeeld, is harmonisch, heeft een krachtig, stram en gespierd lichaam. Verder heeft hij een imposant hoofd met een brede schedel. Er zijn twee variƫteiten: de korthaar en de langhaar.
Sint Bernard, langhaar.
Deze vormen zich meestal achter de oren, in de zogenaamde broek en in de staart. De rasverenigingen; Hollandsche Sint Bernard Club en Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers zijn bezig met de gezondheid van de Sint bernard, langhaar.
Sint Bernard, langhaar GEKop hondenrassen encyclopedie.
Sint Bernard, langhaar. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Sint-bernard Wikipedia.
De naam sint-bernard" is afkomstig van het Grote Sint-Bernard Hospitium, een hospitium gelegen in de vaak verraderlijke Grote Sint-Bernhardpas in de westelijke Alpen tussen Zwitserland en Italiƫ. De bergpas, het klooster, het bijhorende hospitium en de honden zijn vernoemd naar Bernard van Menthon, een monnik uit de 11e eeuw die het klooster en het hospitium heeft gesticht.

Contacteer ons