Op zoek naar kortharige sint bernard pups te koop?

 
kortharige sint bernard pups te koop
Sint Bernard pups te koop Honden.
Staande Hond Puppies. Sint Bernard pups te koop. Type advertentie: Aangeboden. Donderdag 12 februari, 2015. Sint Bernard pups te koop. Ga naar adverteerder. Stuur naar vriendin. Sint Bernard pups te koop. Mail de adverteerder. stuur bericht over: Sint Bernard pups te koop.
Sint Bernard Honden 2dehands.be.
Sint bernard pups apart mooi. Onze pups zoeken een liefdevol huisje ze sociaal huiselijk opgevoed voorzien van alle vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, met registratie E. 12 mei 2018 0907: Rijkevorsel. Heel mooie sint bernard pups. sint bernard pups te koop van eigen fok.
Hollandsche Sint Bernard Club. css3menu.com.
Pupinfo Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers.
Zijn ze niet te mager en niet te dik? Vraag naar de entingen en ontwormingskuren die de pups gehad hebben of nog zullen krijgen. Het bezuinigen op ontwormen is bijzonder schadelijk voor jonge honden. Is de huisvesting schoon? Bij twijfel: niet doen. Realiseert u zich dat wanneer u naar een pup gaat kijken, de aanblik vertederend werkt. Twijfelt u en hebt u eigenlijk besloten dat u het pupje toch niet wilt, laat dit de fokker dan meteen weten. Op 21 4 2018 is gedekt de langhaar teef Nirvana von Gerhagenwald HD B en ED 0 door korthaar reu Merijntje JuBoBelCo's' Hoeve HD C en ED 0. Twee reutjes geboren. Bij Fam Kroos, kennel Demsterwold, zijn op 26 februari 2018 2 reutjes geboren. Pups geboren Jubobelco hoeve. Op 3 januari zijn er zes pups geboren bij JuBoBelCos hoeve. Het betreft 3 reutjes en 3 teefjes. Ouders Merijntje JuBoBelCos Hoeve en Katja Belfloor JuBoBelCos Hoeve. De pups zijn allen al vergeven. mei 2018 M D W D V Z Z. Copyright 2015 NSBCvLeF. Nederlandse SInt Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers.
Vind sint bernard pups op Marktplaats.nl.
te koop mooie sint bernard pups. Te koop mooie sint bernard pups van lieve ouders we zijn nu 8 weken en we zoeken een nieuw baasje we zijn ontwormt gechipt geent boekje en we zijn door de dierenarts goed gekeurt beide ouders aanwezig staan ook op de foto en we mogen direckt mee met de nieuwe baasje er zijn nog een enkele teefjes.
Vind sint bernard in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop mooie sint bernard pups van lieve ouders we zijn nu 8 weken en we zoeken een nieuw baasje we zijn ontwormt gechipt geent boekje en we zijn door de dierenarts goed gekeurt beide ouders aanwezig staan ook op de foto en we mogen direckt mee met de nieuwe baasje er zijn nog een enkele teefjes.
Sint Bernard kennels in Nederland Doggo.nl.
Sint Bernard Kennel Tasunka. Kromme Elleboog 20 9684 XA Finsterwolde. We zijn een hobby kennel en fokken 1 keer per jaar een nestje Sint Bernards. Hondenfokker Meer info. Sint Bernard kennel of Ivaja's' dreams. Beukenlaan 9 8051 BG Hattem. Sint Bernard kennel.
Pup en herplaatsers te koop Sint Bernard Startpunthonden.
Sint Bernard, pup en of herplaatser te koop. Bijgaand tref je een overzicht aan van pups die te koop zijn van het ras Sint Bernard. Ook staan er honden bij die vanwege omstandigheden op zoek zijn naar een nieuwe baas.

Contacteer ons