Meer resultaten voor sint bernard

 
sint bernard
vanhetborgerbos.
U vind Sint Bernard kennel van" het Borgerbos" in een klein dorpje genaamd De Kiel in het Noord Oosten van Nederland in de provincie Drenthe. Op dit moment hebben wij 8 honden in de leeftijd variërend van 10 maanden tot bijna 8 jaar.
Sint-Bernard Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Home / Totems / Totemzoeker / Sint-Bernard. Deze beroemde Sint-Bernardshond staat vooral bekend om zijn speurtochten naar verdwaalde mensen in het gebergte. Hij is bijzonder sterk, scherpzinnig en uitermate trouw. Hij is gezellig. De Sint-Bernard is moedig, goedaardig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Ras omschrijving Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers.
De Sint Bernard moet gesocialiseerd worden op jonge leeftijd. Ze hebben een sterk verlangen om hun baas te behagen en zullen het best reageren op zachte, geduldige, stevige en consequente opleiding. De Sint Bernard doet het goed met elementaire oefeningen en gehoorzaamheid.
Hondenvoer Sint-bernard Yourdog.
Het Yourdog hondenvoer voor de sint-bernard bevat een aantal specifieke ras-specifieke ingrediënten. Voor pups is er zalmolie, alfalfa en groenlipmossel aan het hondenvoer toegevoegd. Het Yourdog hondenvoer voor de volwassen sint-bernard bevat goudsbloem, groenlipmossel en knoflook en de senior sint-bernard heeft vooral baat bij groenlipmossel, zeewier en cayennepeper.
Vind sint bernard pups op Marktplaats.nl.
Te koop super mooie berner sennen x sint bernard pups we zijn bijna 8 weken en mogen volgende week naar een nieuw baasje we zijn door de dierenarts goed gekeurt geent gechipt en zijn in het bezit van een paspoort wij zijn zoals u ziet buiten opgegroeit en een bedje met hooi we zijn vriendelijk en speelse pups.
Saint-Bernard-Col de Marcieu Isère Wintersport.
Saint-Bernard-Col de Marcieu ook wel St. Bernard du Touvet genoemd is een klein dorpje op het plateau des Petites-Roches, vlakbij de stad Grenoble 40 km. Saint-Bernard-Col de Marcieu is vooral bekend door het skigebied Col de Marcieu. Het kleine, slaperige dorpje Saint-Bernard-Col de Marcieu heeft maar een paar honderd inwoners en komt alleen tot leven in de winter.
Puppyplaats.nl Sint Bernard pups aangeboden.
Sint Bernard kennel Dogwatcher's' Paradise verwacht in de eerste week van november 2015 een nestje met langharige sint bernard pups uit een weloverwogen combinatie. Beide ouderdieren zijn HD en ED getest en goedgekeurd door de Raad van Beheer en de rasvereniging.
Sint Bernard, korthaar.
Deze vormen zich meestal achter de oren, in de zogenaamde broek en in de staart. De rasverenigingen; Hollandsche Sint Bernard Club en Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers zijn bezig met de gezondheid van de Sint bernard, korthaar.
Wandelvakantie in Zwitserland Wandelvakantie St Bernard pas.
St Bernard pas. De historische Grote St. Bernard-pas die Wallis verbindt met het dal van Aosta in Italië, heeft sinds de opening van de St. Bernardstunnel in 1962 eigenlijk alleen nog een toeristische betekenis. De tweebaanstunnel is 6 kilometer lang en begint vlak na Bourg St.-Bernard op een hoogte van 1950 meter. De weg tot aan de tunnel is grotendeels overdekt, waardoor deze route het hele jaar door berijdbaar is. In het voorjaar kan het gebeuren dat de tunnel voor korte tijd voor verkeer is afgesloten. Dit veroorzaakt nogal eens files. Voor een personenauto geldt voor de tunnel een tol van 40 Frank bij een retourtje geldt een reductie. Wie liever de oude pasweg rijdt moet vlak voor de tunnel afslaan richting Col. Over een vrij steile weg door een ruig landschap bereikt u in ongeveer tien minuten het klooster op de pas. Op de pas is een museum waar 3000 jaar pasgeschiedenis te bewonderen valt. Het museum schildert de geschiedenis van een hospitium, van het reizen en van de bergen. Ook de bekende honden worden niet vergeten. Er is een moderne kennel waar de trotse Sint Bernhard honden de harten stelen van jong en oud.

Contacteer ons