Meer resultaten voor puppy labrador kopen

 
puppy labrador kopen
De Beste Plaats Om Een Labrador Te Kopen.
De Beste Plaats Om Een Labrador Te Kopen. Dit is Jan Jacobs met weer een nieuwe Labrador Retriever nieuwsbrief. Stel dat je hebt besloten dat een volwassen Labrador of een Labrador pup de beste keuze is voor jezelf en je familie.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
wij hebben pomeranian pups te koop met zeer dikke vacht ze mogen het nest gaan verlaten ze zijn naar de dierenarts geweest, prikje gehad, ontwormd, nagec. Pups X witte Herder en zwarte Labrador. Op 10 april zijn er bij ons acht mooie pups geboren.
Labrador Honden 2dehands.be.
Ben jij op zoek naar een chocolade of een zwarte labrador retriever puppy? Onze puppies zijn geboren, beschikbaar vanaf 23 April 2018. 5 april 2018 2107: Sint-Katelijne-Waver Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Lieve volwassene teef zoekt een familie. PITTA is in de dierenaziel van Alina in Roemenie Bucarest. Onze organisatie zorgt voor de rapatriereing van honden in Belgie en Frankrijk ee. 27 maart 2018 2217: Brussel. bruine labrador pups ouders te bezichtigen opgegroeid op boerderij voor meer info: bel 0496/608379. 24 maart 2018 1240: Diksmuide. We verkopen een nestje Labrador pups De pups zijn 13 weken oud en mogen het nest verlaten De pups werden geboren bij ons op de boerderij, zowe. 14 maart 2018 2144: Bekkevoort. Overige categorieën in Honden. Cavalier King Charles Spaniel. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Terug naar alle puppyadvertenties. Nieuwste puppy advertenties.: Labrador pups te koop. Op 26 maart heeft onze lieve blonde labrador Zoë 4 prachtige blonde pups gekregen. De pups groeien op een boerderij op, en zijn gesocialiseerd met jonge kinderen. De pups zijn afgelopen week gechipt, gevaccineerd, ontwormt en onderzocht door de dierenarts.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer. De te verwachte externe nestjes in maart en april zijn veelal al weer mondeling besproken.
Vind labrador pups op Marktplaats.nl.
Schattig strandlaken labrador puppy met een lieve afbeelding van een levens echte labrador pup! Altijd al zo'n' lieve puppy willen knuffelen? Dat kan met dit super zachte strandlaken. Het strandlaken is gemaakt van zuiver katoen, uitzonderlijk zacht, absorberend, omhullend en veerkrachtig.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Mystique puppy dummy makkelijk" apport" 100g blauw voor puppy's' van de 7e week. Deze dummy's' kunnen worden gebruikt voor het eerste contact met de puppy dummy. Deze dummy's' zijn zo gemaakt dat de pup ze makelijker apporteren kan. En zal dit dan ook graag doen. Ideal om in huis te. GaGa Animal Care TRISTAN kan in mei naar Nederland komen. Naam: tristan geslacht: reu niet gecastreerd ivm leeftijd geboortedatum: ca. 20-12-2017 Schouderhoogte: ca. 32 Cm gewicht: ca. 7 Kg verblijfplaats: tristan zit nu nog in de opvang van gaga animal care op lesbos, maar kan in mei naar nederland komen. Tristan is samen met zijn zusjes lise en juultje bij. GaGa Animal Care Nederland. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit? De pups zijn in huiselijke kring en met kinderen opgegroeid.de pups mogen hier zowel binnen als buiten spelen. Ze komen meteen naar je toe om te spelen. De moeder is aanwezig.de vader en moeder hebben stamboom en zijn hd en ed vrij. De pups zijn ingeent gechipt en meerdere malen ontwormd en krijgen een. Bruine labrador pups mogen het nest verlaten.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Waarom een Labrador Retriever? Leuk voor de kinderen is beslist onvoldoende reden om een Labrador aan te schaffen. Dat is wel zo, maar kinderen worden groter en krijgen na verloop van tijd andere interesses en verplichtingen. Een gezonde Labrador Retriever wordt gemiddeld 11 à 12 jaar!
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
geplaatst op 11 april 2018. Ons drie jaar jonge teefje Vivien is met succes gedekt door de al even prachtige Heartbreaker of Bohemian Bras meerdere malen uitstekend op shows. Alles volgens de gezondheidsregels van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Labrador Kring Nederland.

Contacteer ons