Op zoek naar sint bernard hond?

 
sint bernard hond
Sint Bernard, korthaar.
Fokken met je hond. Generaties gezondheid online. Opleidingen en trainingen. Zoek een vereniging. Houden van honden. Alle hondenrassen op een rij. FCI groep 2 Pinschers, Schnauzers, Molossers en Sennenhonden. Sint Bernard, korthaar. Sint Bernard, korthaar. De oorsprong van de Sint Bernard is te vinden op de De Hospiz in Zwitserland, want wie kent niet de beroemde Barry!
Sint Bernard rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. De Sint Bernard stamt af van de Romeinse Molosser en is genoemd naar het klooster St. Bernhard in de Zwisterse Alpen. De monniken hadden destijds onder ander de taak om reizigers die in de sneeuw verdwaald waren, of onder een lawine bedolven waren, te zoeken of te redden. Deze honden konden lawines voelen aankomen en zich goed orienteren in de sneeuw. Oorspronkelijk waren de honden kortharig, later werden andere rassen ingekruist onder ander de New Foundlander en ontstonden ook langharige dieren. De kortharige variant was beter geschikt om in de sneeuw te werken omdat sneeuw en ijs zich minder gemakkelijk kan vastzetten in de vacht. De bekendste St Bernard is Barry" die tussen 1800 en 1810 zeker 40 mensenlevens gered zou hebben. De St Bernard is sterk, maar vriendelijk. Tevens is het ras slim en gemakkelijk af te richten. De St Bernard houdt van beweging. Pas op met puppies dat zij niet zich teveel inspannen. De gewrichten moeten eerst op sterkte komen. Laat de hond niet te zwaar worden!
Ras informatie Sint Bernhard MaxLuna.
Er zijn al heel wat mensen die hun leven aan de Sint Bernard te danken hebben. De Sint Bernard is een rustige reus met een fijn, gevoelig karakter. De Sint Bernard is wel een hond die wat eigenzinnig kan zijn.
Sint Bernard.
De Sint Bernard heeft zijn naam te danken aan het gelijknamige klooster, gelegen in de Alpen. Het klooster werd gesticht door Bernard de Menton, die met het klooster een toevluchtsoord wilde bieden voor gestrande reizigers. In eerste instantie werd de hond gehouden voor de bewaking, maar al snel kwam men erachter dat de Sint Bernard een merkwaardige kwaliteit bezat.
Schooltv: Hondenrassen Een Labrador, een Sint Bernard en een Golden Retriever zijn rashonden.
Een Labrador, een Sint Bernard en een Golden Retriever zijn rashonden. 3 mei 2005 online tot 5 augustus 2033 Leeftijd. 0134: min Bekeken. Natuur en biologie. Maar als een Labrador en een Sint Bernhard samen puppies krijgen, zijn die puppies dan ook rashonden? Woopy is een Labrador. Hij houdt van zwemmen en vindt spelen ook erg leuk. Waarvoor werden Labradors vroeger gebruikt? Voor de vissers, die namen ze mee zodat ze de netten uit het water konden halen. En ook om te jagen. Dan schoot de jager een eend, die viel in de sloot. Dan zegt de jager zoek en apport. Dan moet de hond de eend halen en bij je komen brengen.
sint-bernardshond ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
hond met een grote gestalte en een zware bouw, een zwaar hoofd met een korte neus, een wat hangende huid en driehoekige hangende oren, een lange hangende staart en een roodbruine vacht met witte borst en poten, die vroeger werd gebruikt als reddingshond voor in de sneeuw verdwaalde reizigers in de Alpen, maar die nu vooral wordt gehouden als gezelschapshond; sint-bernard.
Sint-Bernard Rassen Hondenplaza.
De Sint-Bernard is verwant aan de Zwitserse sennehonden. Het ras is gefokt uit de honden die vroeger door de Augustijner monniken van het hospitium op de Grote Sint-Bernhardpas gebruikt werden als reddingshond. Befaamd is de hond Barry, die 40 of meer mensen het leven gered zou hebben.
Sint Bernard Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Onze Sint Bernard is echt een schatje! Hij is super lief en houdt veel van onze familie! Als hij op zijn zij gaat liggen en jij ligt bij hem legt hij een poot over je heen. SUPER SCHATTIGG Hij kan goed met de buurhondjes omgaan en ook goed met paarden en uitlaten is geen probleem! Hij trekt niet veel en luistert goed als er een auto uitkomt! Ik kan echt niet zonder Joop. E-mail deze wordt niet gepubliceerd. Anti-spam: Waar gaat deze website over: honden, paarden of olifanten. Hou mij op de hoogte bij reacties. Plaats je bericht. Lees hier ons privacy statement. Controleer of alle velden correct zijn ingevuld. Bedankt voor je reactie! Je bericht is geplaatst. Naar de reacties. Je reactie wordt verwerkt. Op zoek naar? Heb geen angst hoor! Deel jouw video of foto. Heb jij een leuke video of foto van je hond en wil je deze ook op de website hebben?
Vind sint bernard in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Onze uitzonderlijk mooie sint bernard dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze sint bernard pups zijn inge├źnt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke sint bernard pup krijgt u 2 jaar medische. Sint Bernard Boomer. Beste mensen, mijn naam is boomer, ik ben een 4 jaar en 3 mavolgroeide hond.

Contacteer ons