Meer resultaten voor sint bernard hond

 
sint bernard hond
Sint-Bernard Hondencentrum.
Deze al even imposante als goedmoedige en leergierige hond laat zich gemakkelijk leiden en opvoeden. Veel sint-bernards zijn echter te zwaar om te fungeren als speelkameraden of waakhonden. Helaas heeft dit ras vaak last van ontstoken ogen en overmatig kwijlen. De sint-bernard is niet geschikt om in de stad te worden gehouden. Hij heeft veel ruimte en beweging nodig. De kosten voor het alledaagse onderhoud zijn aanzienlijk. Daardoor blijft de sint-bernard een hond voor mensen die veel plaats hebben en bereid zijn een fiks budget te reserveren voor hun huisdier.
Sint Bernard korthaar.
FCI groep 2 Pinschers Schnauzers Molossers en Sennenhonden. De oorsprong van de Sint Bernard is te vinden op de De Hospiz in Zwitserland want wie kent niet de beroemde Barry! De Heilige Bernhard von Menthon stichtte het klooster tussen Zwitserland en Italiƫ op de Sint Bernhardpas. Omstreeks 1700 vindt men voor het eerst een melding over het redden van gestrande reizigers door honden. Hieruit bleek destijds dat de op de Hospiz aanwezige honden beschikten over een natuurlijke aanleg. Lawinegevaar en sneeuwstormen voelden zij ruimschoots op tijd aan. Bovendien heeft hij een onfeilbare plaatsbepaling.
Sint-Bernard Rassen Hondenplaza.
Het ras is gefokt uit de honden die vroeger door de Augustijner monniken van het hospitium op de Grote Sint-Bernhardpas gebruikt werden als reddingshond. Befaamd is de hond Barry die 40 of meer mensen het leven gered zou hebben. Het vaatje met brandewijn of rum voor de verkleumde reizigers is echter een verzinsel. Rond 1830 zijn de honden van het hospitium gekruist met langharige berghonden de newfoundlander en de pyrenese berghond worden genoemd waardoor naast de oorspronkelijke kortharige Sint-Bernard ook een langharige variant ontstond. Deze bleek voor het werk in de sneeuw echter ongeschikt. Sinds het einde van de 19e eeuw wordt het ras als huishond gefokt. De eerste officiƫle standaard dateert van 1887.
Sint Bernard Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Sint Bernard. De Sint Bernard is een zeer oud ras. Deze grote vriendelijke reus wordt het meeste gebruikt op het gebied van zoek-en reddingsacties. De Sint Bernards heeft een griezelig vermogen om dreigend gevaar aan te voelen en dit gekoppeld aan hun verhoogde capaciteiten van geur en richting maakt dit ras een bruikbare en betrouwbare werkhond en metgezel. De Sint Bernard is zeer loyaal en vriendelijk zijn krachtig en gespierd trouw zeer intelligent en bescheiden. De Sint Bernard heeft een zachte en welwillende houding.
Pupinfo Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers.
De Sint Bernard staat bekend als een makkelijke slimme en rustige hond. Maar bedenk dat ook een Sint Bernard moet worden opgevoed en dat opvoeding tijd kost! Zeker het eerste jaar. Wanneer u beiden buitenshuis werkt kan dat betekenen dat uw Sint Bernard uren achtereen alleen thuis is. Als uw hond onvoldoende is uitgelaten en niet genoeg aandacht krijgt kan hij zich gaan vervelen. En dat kan leiden tot gedragsproblemen maar ook gezondheidsproblemen. Het is beslist niet genoeg om de hond steeds maar weer zijn behoefte even snel in de goot te laten doen.
Sint-Bernard Rassen Honden Hondenrassen.
Op 2 juni 1887 werd de Sint Bernard officieel als Zwitsers ras erkend en de rasstandaard werd verbindend verklaard. De Sint Bernard geldt vanaf dat moment als Zwitserse nationale hond. De Sint Bernard is een zeer grote hond met een indrukwekkend totaalbeeld is harmonisch heeft een krachtig stram en gespierd lichaam. Verder dient hij een imposant hoofd met een brede schedel te hebben. De grondkleur moet wit zijn met kleine of grote roodbruine platen zgn. platenhonden tot een aaneensluitend roodbruin dek op de rug en flanken mantelhonden. Gescheurde mantel met wit onderbroken mantel van gelijke waarde als een aaneengesloten dek. Roodbruin gestroomd geoorloofd bruingeel getolereerd. Donkere aftekeningen op het hoofd zijn zeer wenselijk. Een vleug van zwart op het lichaam is toegestaan.
Hollandsche Sint Bernard Club. css3menu.com.
Sint Bernard kennels in Nederland.
Daniel Mills 16/17 september 2017. Kathy Sdoa 24/25 februari 2018. Sint Bernard kennels in Nederland. Gesorteerd op plaatsnaam van A tot Z. Kooiweg West 91 4153 JA Beesd. Sint Bernard kennel van Zwitsers-Heim. 109 7881 JW Emmer-compascuum. Sint Bernard honden zowel lang als korthaar. Sint Bernard Kennel Tasunka. Kromme Elleboog 20 9684 XA Finsterwolde. We zijn een hobby kennel en fokken 1 keer per jaar een nestje Sint Bernards. Sint Bernard kennel of Ivaja's dreams. Beukenlaan 9 8051 BG Hattem.
Sint Bernard Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De Sint Bernard is de originele en bekende reddingshond uit Zwitserland. Sinds het midden van de 17de eeuw is het Hospice du Grand Sint Bernard het thuis geweest van deze grote berghonden die eerste de monniken en hun bezittingen beschermden en later werden ontwikkeld om verloren gewaande reizigers te helpen vinden en redden. Sint Bernards kunnen 9 jaar worden. 65 90 cm 50 91 kg. Karakter eigenschappen en temperament. Het ras is vriendelijk trouw speels vooral jonge dieren en gericht op mensen.

Contacteer ons