Op zoek naar pomsky puppy kopen nederland?

 
pomsky puppy kopen nederland
Likumba Prachtige Blue Eyed Pomsky Puppies Te Koop. Honden.
max 500 karakters. Likumba Prachtige Blue Eyed Pomsky Puppies Te Koop. Plaats gratis advertentie. Meer Asiels in Nederland. Gezonde Chow Chow Puppies Gezonde Chow Chow Puppies te koopChow Chow-puppy's' komen naar je toe met een uitgebreide gezondheidsgarantie, aanbevolen dieet en trainingstips van onze deskundige hondentrainer.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Puppyplaats.nl is de website die zich richt op alle hondenliefhebbers. In korte tijd is Puppyplaats.nl uitgegroeid tot een van de populairste hondenwebsites van Nederland. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup.
Alles over de pomsky.
Alles over de pomsky. Waarom een pomsky kopen. Voor wie een nieuw gezinslid wenst. Een pomsky is een kruising tussen 2 zeer intelligente rassen, namelijk een pomeriaan en een husky. Het is een recentelijk gefokt nieuw gemixt ras. Deze schattige hondjes doen ieders hart smelten, en zijn een rage aan het worden.
Puppyplaats.nl husky pups aangeboden.
De pups hebben zijn zeer. Bij ons zijn zeer mooie pomsky pups geboren. Nu ruim 3 weken oud. De pups hebben zijn zeer apart van kleur en hebben allemaal al een mooie dikke vacht. Pups Malamute x Husky x Duitse Staande Draadhaar kruising mogen n. 24 Maart is onze Malamute x Husky bevallen van 8 gezonde pups. De vader is een Duitse Staande Draadhaar. Ze zijn gechiptgeënt, ontwormd en krijgen een paspoort en puppypakket mee. Foto 1: Teefje beschikbaar Foto 2: Teefje beschikbaar Foto 3: Reu bes. 24 Maart is onze Malamute x Husky bevallen van 8 gezonde pups. De vader is een Duitse Staande. 24 Maart is onze Malamute x Husky bevallen van 8 gezonde pups. De vader is een Duitse Staande Draadhaar. Ze zijn gechiptgeënt, ontwormd en krijgen ee. 13 mei 2018. 13 mei 2018. husky pups met blauwe ogen. Onze reuen en teefjes zijn nu oud genoeg om het nest te mogen verlaten. Ze eten en drinken al volledig zelfstandig en daarom krijgt u van ons ook een gratis puppy pakket met voer voor de eerste paar dagen.
Prachtige Pomsky Pups mini husky Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen Marktplaats.nl.
De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Terug Dieren en Toebehoren. Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen. Prachtige Pomsky Puppy's' mini husky. 2.50000, Drunen, NB. Prachtige Shiba Inu pups. 87500, Goirle, NB.
Vind pomsky in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
De langharige vulling vinden ze helemaal geweldig, maar de kortharige teddybont kan natuurlijk ook. Zeer mooie unieke F1 pomsky dekreu! Sky's' pride pomskykennel bied de eerste f1 pomsky dekreu in nederland aan. Tyler is een zeer mooie, kleine f1 pomsky met zeer mooie heldere blauwe ogen.
Pomsky puppen slechts 2600 euro HondenForum.
puppy advertentie toevoegen. Fokker advertentie toevoegen. Pomsky puppen slechts 2600 euro. HondenForum Kruisingen Pomsky puppen slechts 2600 euro. 24 april 2015 om 1858: wijzigen. Zag deze kruising op marktplaats staan vond, het alleen raar dat er bij staat met stamboom welke is dat dan?
Het HondenForum Bekijk onderwerp Pomsky pups.
En de stamboom is een mooi opgemaakt A4-tje in powerpoint, net zoals KK dogs vroeger deed. Mensen die daar al zo gek zijn om een hond te kopen, weten toch niet hoe een officiele stamboom er uit ziet., Titel: Re: Pomsky pups.

Contacteer ons