Resultaten voor dierenasiel hond kopen

 
dierenasiel hond kopen
Nomadenhof Zwerfdierenopvang Home.
Kosten van een hond. Kosten van een kat. De Nomadenhof is een stichting die zwerfdieren opvangt en herplaatst uit de Gemeentes Súdwest-Fryslân en de Fryske Marren. Volg ons ook via Facebook en like onze pagina.: Telefonisch te bereiken op het nummer.:
Dierenstee.
Kom dan eens langs bij ons om kennis te maken en te informeren naar de werkzaamheden. Niet alleen in het asiel zelf kunnen we hulp gebruiken bij bijvoorbeeld het schoonhouden van het gebouw, ook het terrein heeft onderhoud nodig. We zijn al geholpen met een paar uurtjes per week.
Collie Algemeen Co. Stichting in Collie Nood Co. menu. in Nood.
Wij het team/bestuur van Stichting Collie en Co in Nood heten jullie hartelijk welkom hier. waar je niet alleen Collies en Shelties vindt maar ook andere dieren die een nieuw thuis t zoeken. Baasje gezocht t. Collies pagina 1. Collies pagina 2. NOODGEVALLEN! Andere dieren 1. Andere dieren 2. Ons adoptietraject. Adoptie op Afstand/. Steun Een Hond. THUIS GEVONDEN! Golden Oldies. Kijkdoosverhalen. Info / EHBO. Tips truuks. Stichting intern.: In gedachten aan. Eigen honden.
Verhuisdieren Verhuisdieren.nl.
Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel. Notificaties van nieuwe matches. Contactgegevens van matches zichtbaar. Een jaar lang support je onze stichting. Of help ons gewoon. Verschillende manieren om te doneren.
Home Dierenasiel Walcheren.
Vacature vrijwillig Nazorgmedewerker. Voor enkele wijken in Vlissingen en Oost-Souburg zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers nazorg eigen vervoer noodzakelijk. Deze vacature houdt in dat je op huisbezoek gaat bij mensen die een hond of kat uit het dierenasiel hebben gehaald.
Dierenasiel Almere.
Zo staat het doel van de Vereniging Dierenasiel Almere omschreven in de statuten. Daarnaast is vastgelegd dat het laten inslapen van dieren uitsluitend kan plaatsvinden om dringende medische redenen. Dierenasiel Almere heeft sinds haar oprichting in 1998 al vele duizenden dakloze huisdieren opgevangen, medisch verzorgd en herplaatst.
Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar.
Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar is een moderne dierenbeschermende organisatie, met een rijke historie waar het dierwelzijn hoog in het vaandel staat.De stichting bestaat uit een: asiel, pension, dierenbejaardentehuis de Seniorenclub, dierenambulance en crèche. Kijk eens op onze website als u meer wilt weten over onze honden, katten of andere dieren.
Home asieljulialaantje.
Ons asiel is ontworpen op zon manier dat elke hond en kat zich er prettig voelt en de verzorgers goed kunnen werken. Lees hier het laatste nieuws. Blije dieren nieuws, verhalen over katten en honden met een nieuwe baas. Waar de honden en katten verblijven. Streekdierentehuis t Julialaantje. 2283 TB Rijswijk. maandag vrijdag 1330: 1630.: zaterdag 1000: 1430.: Elke eerste zondag v.d. maand geopend van 10.00 tot 14.00. Streekdierentehuis t Julialaantje. 2283 TB Rijswijk. 070 390 21 92. maandag vrijdag 1330: 1630.: zaterdag 1000: 1430.: Elke eerste zondag v.d. maand geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Volg ons op. Donaties: Bankrekening NL71 INGB 0003113509 t.a.v. Dierenasiel t Julialaantje Rijswijk.
Dierenasiel Zeeuwsch Vlaanderen.
Door een anonieme donatie van 500 waren wij in staat om o.a. een nieuwe stevige archiefkast aan te schaffen.Vanuit het Dierenasiel. Tweedehands spulletjes te koop! Bent u nog op zoek naar een kattenbak, reismandje, halsband met riem of leuke speeltjes voor uw hond of kat?

Contacteer ons