Meer resultaten voor getrainde hond kopen

 
getrainde hond kopen
afgerichte politiehonden te koop en mechelse herders pups.,
Honden Te Koop.
Familie Beveiligings Hond. Wij kunnen een proffesioneel getrainde hond leveren die u en uw familie. Wij selecteren en trainen de perfecte familie beschermingshond. voor u, die goed om kan gaan met jonge kinderen en u en uw familie veilig houd. Drug Detectie Honden. K-9 Security Dogs kan narcotica honden leveren die. Drugs kunnen detecteren van scholen tot aan druk bezochtte vliegvelden. Deze honden worden speciaal getraind door ons, voor u! Wij kunnen geweldige groene" honden leveren, klaar voor de training met. potentie om een geweldige politie K9 te worden. Wij selecteren jonge honden. met veel pit en caracter om getraind te worden tot hun volledige potentieel. Special Forces Honden. Wij kunnen Special Forces honden trainen en aanbieden honde die kunnen.: zoeken naar verdachtten, explosieven, wapens, gewonden, etc. Ook kunnen we u trainen zodat u de hond juist kunt controleren. Voor de beste professionele honden spullen! Julius K9 bied de beste. spullen voor jou vriendelijke vier-voetter! Geintereseerd in het kopen van Julius K9 producten?
Getrainde honden! HondenForum.
Niet dat ik ga kopen maar ben toch best nieuwsgierig ernaar! Ik ken nl. iemand, die vroeger een afgekeurde politiehond had! Maar die al redelijk getraind was. Kan dit soort dingen nog steeds? Stel dat zo'n' getrainde hond bij de verkeerde mensen komt.
Nu te koop: dodelijke waakhonden voor superrijken Quote.
Ze vindt de hond een geweldige aanvulling in haar inmiddels zwaar bepantserde huis. Er is al een keer iemand in onze tuin doorgedrongen maar die werd keurig door Kyano in een hoek gedreven en daar gehouden tot de politie kwam.
Getrainde honden te koop / Trained dogs for sale Working Kelpie.eu.
Prices between 2000 and 3000, depending on age and level of training. De getrainde honden die we te koop aanbieden zijn bovengemiddelde werkers, goed getraind, probleemloos gedrag, ook bij kinderen, met gezondheidsverklaring van de dierenarts, volledig gevaccineerd en we zijn extra ver gegaan met het socialiseren van de hond.
K9 Grip Veiligheid voor het baasje.
Beveiliging en bescherming. Wat doen cameras en alarmsystemen voor je wanneer inbrekers al zo goed als binnen zijn? Een getrainde hond van K9 Grip geeft je een tijdige waarschuwing én reageert op commando om jou en je gezin te beschermen.
Vind afgerichte hond in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Mechelse herder reu afgerichte politiehond 3. Jaar met ph.1Knpv met ph.1 Certificaat super aporteren sociaal super mooie hond super goede beet en schotvast 9.mm super bewakingshond En verdedigingshond! En beveiligingshond En sociaal! Voor eigen menssen eerlijke hond voor eigen baas wij woonen.
Vind afgerichte hond op Marktplaats.nl.
Mechelse herder reu afgerichte politiehond 3. Jaar met ph.1Knpv met ph.1 Certificaat super aporteren sociaal super mooie hond super goede beet en schotvast 9.mm super bewakingshond En verdedigingshond! En beveiligingshond En sociaal! Voor eigen menssen eerlijke hond voor eigen baas wij woonen.
Trainingcentrum honden.
De Leibeekhoeve traint, begeleidt en voedt honden op met verschillende doeleinden als resultaat.: Persoonlijke bescherming hond. Wenst u een van onze goed getrainde honden voor het bewaken van uw bedrijf, huis en tuin of wenst u persoonlijke bescherming, graag helpen wij u verder.

Contacteer ons