Resultaten voor chihuahua puppy kopen

 
chihuahua puppy kopen
An's' Angels Chihuahua's' Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
Chihuahua training and socialisation with An's' Angels chihuahuas. Puppies from Muffin Maple Leaf, with an age of almost 9 weeks, get their first training in the big city Nijmegen. People and children are allowed to touch the puppies. They learn to walk on the lead for the first time in an unfamiliar environment. Watch here the video. An's' Angels La Dolce Vita Best Minor Puppy on the World Dog Show Specialty. An's' Angels Polka Dot Best of Opposite Sex, World Dog Show 2018. Nieuwe testimonials ontvangen van onze puppykopers. Super dank Joke! Op maandag 18 juni heb ik mijn lieve Captain America bij jullie op gehaald, de begroeting was zo als altijd heel hartelijk bij jullie. Ik noem hem Captain; vindt het een stoere naam voor het parmantig ventje. Hij was snel gewend aan zijn nieuwe omgeving. Ook nachts was er geen probleem hij ging direct slapen; wel in de bench naast mijn bed en heeft geen piepje gegeven. Mijnheer heeft wel een eigen willetje, daar is niets mis mee natuurlijk. Ik kan ook zo lachen lees hier het hele verhaal. Hartelijk dank Claudia! Toen An zei dat we Batman mochten kopen waren we de koning te rijk.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Chihuahua pups te koop. Alle pups hebben verbazingwekkende temperamenten en zijn zeer nieuwsgierig. Ze hebben al interesse in onbenullige opleiding en ben net begonnen met het spenen van de moeder en op de stamboom pup vlees, ze zijn allemaal gebruikt om huis greep geluiden en hou ook aandacht!
licg.nl Chihuahua.
Vaak worden dit soort hondjes aangeboden onder benamingen als mini, toy of tea cup Chihuahua. Dit zijn echter geen erkende typeringen: de Chihuahua is van zichzelf al klein, het fokken op superkleine hondjes brengt heel vaak gezondheidsproblemen met zich mee. Bij het aanschaffen van een puppy is het daarom erg belangrijk dat u een goede fokker uitkiest!
Welkom bij Whiz Me Luck Chihuahuas Chihuahuakennel whizmeluck.com.
Zoekt u een jong volwassen chihuahua, een chihuahua dekreutje, bent u op zoek naar een pupje? Wat zijn de plannen die u heeft met uw chihuahuapup? Wilt u een chihuahua om u gezelschap te houden, of zoekt een chihuahua waarmee u zelf graag wilt gaan fokken in de toekomst.
Chihuahua kennel Chickatjieka Lieve chihuahua puppies te koop.
Wij fokken volgens de regels van raad van beheer en. volgens de regels van de Nederlandse Chihuahua Club. 01-10-2011 Baby klasse Veelbelovend 1ste plaats en beste Baby. Dr j.Vidal Ijselshow. 26-11-2011 Puppy klasse Veelbelovend 1Ste plaats. keurmeester Nina KarisdotterZwedenAmsterdam Winner.
puppysite.
Wij hebben een mooi nestje puppies. Kruising Chihuahua x Boomer, reutjes en teefjes. De pups zijn gezond en goed gesocialiseerd dus klaar om naar een nieuw lief baasje te gaan. Uiteraard zijn de pups meerdere malen ge├źnt, ontwormd en gechipt.
Chihuahua: puppy aanschaffen en opvoeden Dier en Natuur: Huisdieren.
De Chihuahua is een zeer oud ras, ze komen. Chihuahua: puppy ophalen, een goed begin Besloten een Chihuahua in huis te nemen, een puppy uitgezocht en een dag afgesproken de pup te gaan ophalen. Omdat de Ch. Hond kopen: fokker of asiel?
Chihuahua pups te koop bij Happy Doggy.
Langharige, kortharige, zeer zeldzame kleuren en zelfs de mini Chihuahua of Teacup Chihuahua is bij ons te koop. Een Chihuahua is bij ons te koop vanaf 550, steeds met chip en Europees paspoort. Daar wij een nationale erkenning hebben mag u zeker zijn van een rasechte Chihuahua.
Waar vind ik Chihuahua pups te koop met paspoort? DogCatandCo.
Bij het kopen van een Chihuahua pup geven wij u dan ook graag ons professioneel advies mee. Bovendien vindt u in onze winkel een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsmerken. Zo komt uw mini Chihuahua of langharige Chihuahua niets tekort! Opvoeding van de Chihuahua.: Net als alle grote honden, moeten ook de kleine Chihuahua pups die wij te koop aanbieden op jonge leeftijd een begripvolle gehoorzaamheidstraining krijgen. Bij het africhten van een Chihuahua puppy kiest u bij voorkeur voor een zachtaardige en positieve benadering.

Contacteer ons