Op zoek naar akita hond kopen?

 
akita hond kopen
De Akita gedrag en opvoeding Nippon Inu.
De Akita is een hond die veel geestelijke afleiding nodig heeft. Het spreekt vanzelf dat hierdoor deze hond niet dagelijks voor lange tijd alleen gelaten kan worden zonder dat daar activiteiten en spelletjes met de baas tegenover dienen te staan, want een verveelde Akita kan een hele lastige Akita worden.
Akita Honden 2dehands.be.
Akita Inu pup kleur zwart en wit. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 vrouwelijk, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot. 24 augustus 2018 1710: Harelbeke Bavikhove. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Clubfokkers Akita Nippon Inu.
Aangeboden pups zijn in principe gefokt volgens de eisen die het fokbeleid van NIPPON INU aan de fokkers van NIPPON INU stelt, toch is dit geen garantie op het achterwege blijven van een mogelijk optreden van erfelijke gebreken dan wel andere aandoeningen bij de pups.
NIPPON INU raadt impulsieve aanschaf filmhond Akita af! Nippon Inu.
Een Akita wéét dat hij sterk is en het regelmatig winnen van opstootjes zal hem geen geliefde hond van de buurt maken. Naast het jachtinstinct is dit een reden waarom veel Akita eigenaren geen risico nemen en de hond dus aangelijnd houden.
Puppyplaats.nl Akita pups aangeboden.
4 november 2017. American akita pups Amerikaanse akita puppies. 10 augustus is mijn hond Kenzi bevallen van 8 prachtige pups waarvan 6 teefjes en 2 reutjes. waarvan nog 2 reutjes en 4 teefjes beschikbaar Moeder: Kenzi Temptation Eyes of Hadjime-Yoshi Vader: Hulk Diamond Lesli DLYA Donskoy Liberii De vader en moed.
Vind akita pups in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
Akita inu pups. Wij hebben een schitterend nestje met akita inu pups. Wist u dat deze rashond wordt beschouwd als de nationale hond van japan? Ons nestje bestaat uit reutjes en teefjes en zijn oud genoeg om het nest te mogen verlaten.
Vind akita in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
Te koop zeer mooie amerikaanse akita ik moet hem helaas weg doen wegens omstandigheden. Is een zeer lieve hond van 17 maanden oud met papieren. Voor serieuze mensen bel of mail. Akita inu gezocht. Ik ben opzoek naar een witte akita inu.
Waar kan ik een Akita Inu pup kopen? DogCatandCo.
De Akita kan een variëteit aan interessante geluiden produceren. Deze hond heeft een sterke territoriumdrift en is gereserveerd ten opzichte van vreemden. Door zijn uitzonderlijke jachtvermogen is de Akita in staat om zelfs in de sneeuw te jagen. Verzorging van de Akita Inu.: Een Akita Inu wordt ongeveer 12 jaar. Wie van plan is om een Akita Inu te kopen, moet weten dat hij de juiste verzorging nodig heeft om een lang en actief leven te kunnen leiden.
Japanse Akita Honden Page.
Een Akita heeft een sterk jacht instinkt en zal indien hij wild ziet of ruikt achter het wild aangaan. Maar niet alleen achter wild maar ook schapen, geiten, koeien en zelfs paarden. Rasstandaard van de Japanse Akita. Algeheel voorkomen Grote hond, robuust gebouwd, goed van verhoudingen en met veel substantie.

Contacteer ons