Op zoek naar toller hond kopen?

 
toller hond kopen
ONZE HONDEN www.stalvanmarhe.nl.
Namelijk de Friese Stabij en de. Nova Scotia Duck Tolling Retriever. miscchien beter bekend als" Toller." Wij fokken gemiddeld 2 nestjes pups per jaar, die gefokt worden op verantwoordelijke wijze. Onze honden zijn 100 % gezond en hebben de nodige.
Nova Scotia Duck Tolling Retriever Dierenpension hondencreche de Bommel, Kennel van de Victoriahof, Wadenoyen.
De hond moet de eend binnen het bereik van de jager lokken. Daarnaast moet de Toller de geschoten eenden ook apporteren uit het veelal ijskoude water. De Toller is een plezierige hond met uitstekende werkeigenschappen die zeker niet verloren mogen gaan!
Puppyplaats.nl Nova Scotia Duck Tolling Retriever pups aangeboden.
3 mei 2018. Toller pups uit een goed nest. Nog 1 pup reutje beschikbaar! 08 september Foto 4 t/m 7 zijn van de nog beschikbare pup. Onze hond Miley heeft een mooi nestje met gezonde Nova Scotia Duck Tolling Retrievers pups.
Zijn er momenteel Toller pups te koop?
Bij aankoop van een pup wordt hier wel aan gedacht en neemt de potentiele eigenaar vaak wel vrij van werk voor een bepaalde periode. Kunt u ook in de toekomst voldoende tijd vrij blijven maken voor de opvoeding van de pup en later volgroeide hond? Denk niet alleen aan de tijd die nodig is voor het volgen van de diverse cursussen, maar ook de noodzakelijke dagelijkse wandelingen, want een Toller heeft veel beweging nodig.
Vind hond duck tolling retriever op Marktplaats.nl.
Nieuw Ophalen of Verzenden. Nova Scotia Duck Tolling Retriever Toller. Zoekt u een zorgvuldig gefokte pup? Kijk op de site van de nova scotia duck tolling retriever club nederland tollertales de-toller aanschaf-zorgvuldig-gefokte-pup! Advertenties door Admarkt. Furline Anti Blafband Statische correctie TIP! 5 jaar garantie oplaadbaar waterdicht 24 uurs levering nieuwe high-tech band van het het alom geprezen merk furline, die zowel een vibratie al waarschuwing gebruikt, evenals een schokje om u te helpen bij de training van uw hond.
Home.
De meeste nieuwtjes vindt u op onze Facebookpagina. Heeft u vragen? U kunt ons altijd een mailtje sturen of even bellen. We hebben inmiddels genoeg belangstellenden voor de pups uit het nestje van Layla en Rocco. Klik hier voor onze oude" site.
Pups Dierenpension Maaszicht.
Wanneer u op zoek bent naar een hond of door omstandigheden genoodzaakt bent op zoek te gaan naar een nieuwe baas voor uw hond, willen wij u hierbij graag helpen om een goed adres te vinden! Dierenpension Maaszicht Batterijstraat 25 5396 NT Lithoijen Noord-Brabant.

Contacteer ons