Meer resultaten voor te koop sint bernard

 
te koop sint bernard
Sint Bernard pups te koop puppies te koop.
Met een Sint Bernard hebt u een echte gezinshond in huis. Verzorging van de Sint Bernard.: We vinden, als handelskwekerij die Sint Bernard pups te koop aanbieden, een goede verzorging erg belangrijk. De Sint Bernard is echter gemakkelijk te verzorgen.
St Bernards van de Burggravehoeve Kennel van de Burggravehoeve St Bernards en Schipperke.
danken u voor uw bezoek. Eind de jaren 60 maakten we voor het eerst kennis met een imposante viervoeter.: de Sint Bernard. Gaandeweg kwamen de 2 vari√ęteiten op de Burggravehoeve: korthaar √©n langhaar. Uiteraard volgen we strikt de voorschriften van.
Sint Bernard pups te koop in aanbieding, gehouden als huishond.
Sint Bernard pups zijn er nu te koop. Er bestaan kortharige sint bernard pups, maar het Hezehof heeft langharige Sint Bernard pups te koop. Deze pups zijn raszuiver, maar er is ook een nestje sint bernard pups te koop die gekruist zijn met een berner Sennen.
Sint-bernard te koop Honden Koopjeskrant.be.
Sint-bernard te koop 4 zoekertjes. Toon op kaart. Sint-bernard, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Sint-bernard reu pups. Sint-bernard, reu, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Sint Bernard Honden 2dehands.be.
Sint bernard pups apart mooi. Onze pups zoeken een liefdevol huisje ze sociaal huiselijk opgevoed voorzien van alle vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, met registratie E. 12 mei 2018 0907: Rijkevorsel. Heel mooie sint bernard pups. sint bernard pups te koop van eigen fok.
Vind sint bernard in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop mooie sint bernard pups van lieve ouders we zijn nu 8 weken en we zoeken een nieuw baasje we zijn ontwormt gechipt geent boekje en we zijn door de dierenarts goed gekeurt beide ouders aanwezig staan ook op de foto en we mogen direckt mee met de nieuwe baasje er zijn nog een enkele teefjes.
Sint Bernard pups.
De huidige Sint Bernardhond is waarschijnlijk ook de mastiff gekruist en nu veel te zwaar om nog als reddingshond te kunnen werken. Karakter en temperament van de Sint Bernard. De Sint Bernard is een imposante hond, maar ondanks zijn grootte is hij zeer gevoelig en heeft hij een goed karakter.

Contacteer ons