Zoeken naar sint bernard pups te koop nederland

 
sint bernard pups te koop nederland
Sint Bernard Honden 2dehands.be.
Sint bernard pups apart mooi. Onze pups zoeken een liefdevol huisje ze sociaal huiselijk opgevoed voorzien van alle vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, met registratie E. 12 mei 2018 0907: Rijkevorsel. Heel mooie sint bernard pups. sint bernard pups te koop van eigen fok.
Hollandsche Sint Bernard Club. css3menu.com.
Sint Bernard pups te koop Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Sint Bernard pups te koop is helaas verwijderd. Wij hebben prachtige raszuiver pups beschikbaar, de pups mogen onmiddellijk mee naar hun gouden mandjes!: Bezoek onze website: www.puppyforall.be en ontdek onze beschikbare pups! De pups staan onder wekelijkse controle van de dierenarts en worden ook gesocialiseerd met andere hondjes en kinderen! Onze pups hebben allemaal een Europese paspoort, een microchip en ze worden na aankoop geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar. De pups zijn ingeënt tegen verschillende puppy virussen zoals. Tip: Op tweedehands.nl vind je altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. Fabio.prachtig en lieve Breton. Fabio reu, gecastreerd, 2 jaar, 47 cm, 15kg, Breton Fabio is een goede hond, maar hij past zich niet in het asiel. Het is te druk, hij is rust. gisteren 0915: Transvaal. Lemmy, reu, gecastreerd, 10 maanden, 50cm, 15kg, mix Lemmy is super sociaal, aanhankelijk, extravert, erg goed in de groep, speels, gehoorzaam. gisteren 0902: Transvaal. bas.binnenkort in nederland.
Pup en herplaatsers te koop Sint Bernard Startpunthonden.
Bijgaand tref je een overzicht aan van pups die te koop zijn van het ras Sint Bernard. Ook staan er honden bij die vanwege omstandigheden op zoek zijn naar een nieuwe baas. sint bernard pup. Zwitsers-Heim, sinds 1987 Francoise Labee. Ras: Sint Bernard. Plaats: Emmer-compascuum, Nederland.
Pupinfo Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers.
Zijn ze niet te mager en niet te dik? Vraag naar de entingen en ontwormingskuren die de pups gehad hebben of nog zullen krijgen. Het bezuinigen op ontwormen is bijzonder schadelijk voor jonge honden. Is de huisvesting schoon? Bij twijfel: niet doen. Realiseert u zich dat wanneer u naar een pup gaat kijken, de aanblik vertederend werkt. Twijfelt u en hebt u eigenlijk besloten dat u het pupje toch niet wilt, laat dit de fokker dan meteen weten. Op 21 4 2018 is gedekt de langhaar teef Nirvana von Gerhagenwald HD B en ED 0 door korthaar reu Merijntje JuBoBelCo's' Hoeve HD C en ED 0. Twee reutjes geboren. Bij Fam Kroos, kennel Demsterwold, zijn op 26 februari 2018 2 reutjes geboren. Pups geboren Jubobelco hoeve. Op 3 januari zijn er zes pups geboren bij JuBoBelCos hoeve. Het betreft 3 reutjes en 3 teefjes. Ouders Merijntje JuBoBelCos Hoeve en Katja Belfloor JuBoBelCos Hoeve. De pups zijn allen al vergeven. mei 2018 M D W D V Z Z. Copyright 2015 NSBCvLeF. Nederlandse SInt Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers.
Vind sint bernard pups op Marktplaats.nl.
te koop mooie sint bernard pups. Te koop mooie sint bernard pups van lieve ouders we zijn nu 8 weken en we zoeken een nieuw baasje we zijn ontwormt gechipt geent boekje en we zijn door de dierenarts goed gekeurt beide ouders aanwezig staan ook op de foto en we mogen direckt mee met de nieuwe baasje er zijn nog een enkele teefjes.
Vind sint bernard in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Wij hebben een prachtig nestje sint bernard pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie. Alle honden zijn ook. 10 mei 18. Nieuw: Sint Bernard Waakbord Ik waak voor mijn baas. Meer productinformatie en/of nieuw: sint bernard waakbord ik waak voor mijn baas bestellen? Klik op de link naar de webwinkel. Tip: bestel nu tijdelijk met 5% korting, gebruik de code; welkom2018 geldig op heel het assortiment waarom qwebwinkel.nl gratis verzending vanaf 40 euro binnen nederland 24 uurs.
Sint Bernhard fokkers Honden Page.
We hebben zowel langhaar als korthaar Sint Bernards. U bent altijd welkom om geheel vrijblijvend bij ons langs te komen. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website. Wendy Kaspers Tamara Dorresteijn. Bekijk de fokker vermelding van Sint Bernard kennel Tasunka. van de FraFroe Buddies. Wij zijn geen grote fokker, maar we hebben van tijd tot tijd een nestje dat dan alle aandacht en zorg krijgt die de pups echt wel verdienen.
Sint Bernard pups met stamboom Puppy te KoopPuppy te Koop.
Puppy te Koop Advertenties Sint Bernhard Sint Bernard pups met stamboom. Sint Bernard pups met stamboom. Voor 1 prachtig reutje en 2 prachtige teefjes zoeken wij nog lieve baasjes, alle pups zijn langharig. De pups zijn in huiselijke kring geboren en opgegroeid, zijn zijn andere honden en katten gewend.

Contacteer ons