Meer resultaten voor sint bernard pups met stamboom te koop

 
sint bernard pups met stamboom te koop
Sint Bernhard fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Sint Bernard kennel Tasunka. van de FraFroe Buddies. Wij zijn geen grote fokker, maar we hebben van tijd tot tijd een nestje dat dan alle aandacht en zorg krijgt die de pups echt wel verdienen. We werken met een wachtlijst. Zodra we voldoende kandidaten hebben, plannen we een nestje. Onze pups worden enkel met stamboom afgeleverd. U bent steeds welkom om kennis te maken met Kitty die mama zal worden van het eerst volgende nest.
Hollandsche Sint Bernard Club. css3menu.com.
Sint Bernard Honden 2dehands.be.
Sint bernard pups apart mooi. Onze pups zoeken een liefdevol huisje ze sociaal huiselijk opgevoed voorzien van alle vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, met registratie E. 12 mei 2018 0907: Rijkevorsel. Heel mooie sint bernard pups. sint bernard pups te koop van eigen fok.
Vind sint bernard pups op Marktplaats.nl.
te koop mooie sint bernard pups. Te koop mooie sint bernard pups van lieve ouders we zijn nu 8 weken en we zoeken een nieuw baasje we zijn ontwormt gechipt geent boekje en we zijn door de dierenarts goed gekeurt beide ouders aanwezig staan ook op de foto en we mogen direckt mee met de nieuwe baasje er zijn nog een enkele teefjes.
Vind sint bernard in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop mooie sint bernard pups van lieve ouders we zijn nu 8 weken en we zoeken een nieuw baasje we zijn ontwormt gechipt geent boekje en we zijn door de dierenarts goed gekeurt beide ouders aanwezig staan ook op de foto en we mogen direckt mee met de nieuwe baasje er zijn nog een enkele teefjes.
Pupinfo Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers.
Maar aan pups die te koop worden aangeboden voor een paar honderd Euro 400. of zo zit vrijwel zeker een luchtje: geen stamboom, ouderdieren zijn niet onderzocht op erfelijke afwijkingen e.d. In een aantal gevallen worden de moederdieren van deze goedkope pups gebruikt als levende fokmachines. Let dus goed op en informeer! Bij twijfel kunt u ook altijd contact opnemen met onze vereniging.
Sint Bernard kennels in Nederland Doggo.nl.
Sint Bernard kennels in Nederland. Kooiweg West 91 4153 JA Beesd. Sint Bernard kennel. Hondenfokker Meer info. Sint Bernard kennel van Zwitsers-Heim. 109 7881 JW Emmer-compascuum. Sint Bernard honden, zowel lang als korthaar. Hondenfokker Meer info. Sint Bernard Kennel Tasunka.
Sint Bernard pups met stamboom Puppy te KoopPuppy te Koop.
Puppy te Koop Advertenties Sint Bernhard Sint Bernard pups met stamboom. Sint Bernard pups met stamboom. Voor 1 prachtig reutje en 2 prachtige teefjes zoeken wij nog lieve baasjes, alle pups zijn langharig. De pups zijn in huiselijke kring geboren en opgegroeid, zijn zijn andere honden en katten gewend.

Contacteer ons