Resultaten voor sint bernard pups met stamboom

 
sint bernard pups met stamboom
Sint Bernhard fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Sint Bernard kennel Tasunka. van de FraFroe Buddies. Wij zijn geen grote fokker, maar we hebben van tijd tot tijd een nestje dat dan alle aandacht en zorg krijgt die de pups echt wel verdienen. We werken met een wachtlijst. Zodra we voldoende kandidaten hebben, plannen we een nestje. Onze pups worden enkel met stamboom afgeleverd.
Vind sint bernard in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop mooie sint bernard pups van lieve ouders we zijn nu 8 weken en we zoeken een nieuw baasje we zijn ontwormt gechipt geent boekje en we zijn door de dierenarts goed gekeurt beide ouders aanwezig staan ook op de foto en we mogen direckt mee met de nieuwe baasje er zijn nog een enkele teefjes.
Sint Bernard pups met stamboom Puppy te KoopPuppy te Koop.
Puppy te Koop Advertenties Sint Bernhard Sint Bernard pups met stamboom. Sint Bernard pups met stamboom. Voor 1 prachtig reutje en 2 prachtige teefjes zoeken wij nog lieve baasjes, alle pups zijn langharig. De pups zijn in huiselijke kring geboren en opgegroeid, zijn zijn andere honden en katten gewend.
Vind sint bernard pups op Marktplaats.nl.
te koop mooie sint bernard pups. Te koop mooie sint bernard pups van lieve ouders we zijn nu 8 weken en we zoeken een nieuw baasje we zijn ontwormt gechipt geent boekje en we zijn door de dierenarts goed gekeurt beide ouders aanwezig staan ook op de foto en we mogen direckt mee met de nieuwe baasje er zijn nog een enkele teefjes.
Hollandsche Sint Bernard Club. css3menu.com.
Pupinfo Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers.
Praat met eigenaren van Sint Bernards, zij kennen het ras immers uit ervaring. Als u overweegt een pup te kopen, bezoek dan meerdere fokkers, bij voorkeur als er geen pups zijn. U krijgt dan een idee van de fokker, de honden en de situatie bij de fokker.
vanhetborgerbos.
Pups 7 weken. Nesten: 2007 2015. Nesten: 1997 2006. Nesten: 1987 1996. Alles over uw puppy. Een pup kopen. Uw pup bij u thuis. Groei en voeding. Gezondheid en verzorging. Opvoeding en gedrag. Oververhitting door een dikke vacht. WELKOM OP ONZE HOMEPAGE. Lid van de Hollandsche Sint Bernard Club sinds 1987. Draagster van de Zilveren Erespeld uitgereikt op 1 april 2017 door. de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. U vind Sint Bernard kennel van" het Borgerbos" in een klein dorpje genaamd De Kiel in het Noord Oosten van Nederland in de provincie Drenthe. Op dit moment hebben wij 9 honden in de leeftijd variërend van 14 maanden tot 10 jaar 8 maanden. Wij fokken niet meer dan één á twee nesten per jaar waarbij gezondheid en karakter voorop staan. Al onze honden worden sinds 1985 officieel geröntgend op heupdysplasie HD en sinds 1998 op elleboogdysplasie ED., waarbij onze voorkeur uitgaat om alleen te fokken met ouderdieren die vrij zijn van HD ED.
Sint Bernard kennels in Nederland Doggo.nl.
We zijn een hobby kennel en fokken volgens de richtlijnenen van de Hollandsche Sint Bernard en de Raad van Beheer. HondenfokkerAnders, Meer info. Gansbaan 64 6231 LP Meerssen. Sint Bernardkennel sinds 1978. Hondenfokker Meer info. Sint Bernard Kennel of Power's' Future.

Contacteer ons