Op zoek naar kortharige sint bernard?

 
kortharige sint bernard
Sint Bernard Korthaar informatie over de Sint Bernard Korthaar Royal Canin.
De monniken van het in de Middeleeuwen gestichte Sint-Bernardklooster, bij de Grote Sint Bernardpas, hebben het ras ontwikkeld. De Sint Bernard ontplooide zich al snel tot reddingshond in de bergen. De beroemdste Sint Bernard in de geschiedenis is Barry, geboren in 1800.
Ras omschrijving Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers.
De ogen en oren moeten regelmatig worden gecontroleerd en schoongemaakt. De Sint Bernard heeft twee verschillende haarvariƫteiten: de gladde of kortharige en de ruwe of langharige. Beide vachten zijn zeer dicht in textuur en zijn waterbestendig. De vacht van de Sint Bernard is typisch wit met tan, rood, mahonie, zwart of gestroomd met markeringen in verschillende combinaties.
Sint Bernard Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
De Sint Bernard is gevoelig voor gezondheidsproblemen zoals wobbler syndroom, hartproblemen, huidaandoeningen en een opgeblazen gevoel. De Sint Bernard heeft twee verschillende haarvariƫteiten: de gladde of kortharige, en de ruwe of langharige. Beide vachten zijn zeer dicht in textuur en zijn waterbestendig.
Hollandsche Sint Bernard Club. css3menu.com.
Sint-Bernard Rassen Honden Hondenrassen.
Met een uitgegroeide volwassen Sint Bernard kan men rustig 3 uurtjes wandelen, alleen moet men dit in de zomermaanden niet doen. Voor de Sint Bernard is de winter het mooiste jaargetijde. Tijdens de opgroei van de jonge Sint Bernard moet men de beweging niet overdrijven.
Sint Bernard, korthaar.
Deze vormen zich meestal achter de oren, in de zogenaamde broek en in de staart. De rasverenigingen; Hollandsche Sint Bernard Club en Nederlandse Sint Bernard Club voor Liefhebbers en Fokkers zijn bezig met de gezondheid van de Sint bernard, korthaar.
Sint Bernard.
In eerste instantie werd de hond gehouden voor de bewaking, maar al snel kwam men erachter dat de Sint Bernard een merkwaardige kwaliteit bezat. De hond kon namelijk moeiteloos de weg terugvinden in de dichtgepakte sneeuw. Door de jaren heeft de kortharige Sint Bernard dan ook vele mensenlevens gered.
SintBernardforum.com Toon onderwerp Verschil karakter lang of kortharige sint.
Mijn vraag is of er eigenlijk een verschil van karakter is bij een lang of kortharige sint bernard. Is het waar dat de sint bernard langharig is omdat er een newfoundlander doorheen gefokt is, of is dit niet waar. Weet iemand hier iets over te vertellen?

Contacteer ons