Meer resultaten voor chow chow puppy kopen

 
chow chow puppy kopen
Chow Chow Honden 2dehands.be.
chow chow pups ze zijn reeds zelfstandig, eten goed en mogen het nest al verlaten. speelse pups sociaal opgevoed met kinderen, katten en ande. 11 april 2018 1314: Oud-Turnhout. Overige categorieën in Honden. Cavalier King Charles Spaniel. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Overzicht Fokkers Pups nederlandsechowchowclub.nl.
Alléén de onderstaande fokkers houden zich aan het fokreglement van de Nederlandse Chow Chow Club. Een eventuele vermelding van een hieronder niet vermelde fokker dat hij/zij lid is van de Nederlandse Chow Chow Club betekent niet meer dat hij/zij de contributie betaalt.
Puppyplaats.nl Chow Chow pups aangeboden.
Terug naar alle puppyadvertenties. Nieuwste puppy advertenties.: Duitse staande draadhaarpups. Duitse draadhaarpups te koop bij kennel Van Luighem Uit de combinatie Laika Van Luighem en Kasper van Luighem! Ouders Uitmuntend in schow en prachtig karakter! Met stamboom Sint-hubertus FCI, gevaccineerd, ontwormd, europees pas, dna getest. Duitse draadhaarpups te koop bij kennel Van Luighem Uit de combinatie Laika Van Luighem en Kas. Duitse draadhaarpups te koop bij kennel Van Luighem Uit de combinatie Laika Van Luighem en Kasper van Luighem! Ouders Uitmuntend in schow en prachtig kar. Chow Chow pups meerdere kleuren.
De prijs van een pup nederlandsechowchowclub.nl.
De uitzondering hierop is dat het een goed gebruik is dat een fokker voor een puppy dat een imperfectie heeft op het moment van overdracht, op eigen initiatief de prijs verlaagt. Dat wordt wel gedaan bij bijvoorbeeld een incorrecte kaak overbeet of onderbeet, monorchidie of cryptorchidie de reu heeft maar één teelbal, of helemaal geen, en dergelijke zaken. Dit soort onvolkomenheid maakt de hond weliswaar meestal niet ongeschikt als huishond, maar kan wel betekenen dat niet met de hond gefokt en geshowd kan worden, of eventueel dat er te voorzien is dat er kosten gemaakt zullen moeten worden. In de koopovereenkomst wordt dan vastgelegd hoe dit qua prijs geregeld zal worden. Soms met reductie bij de overdracht, soms met restitutie als de imperfectie bij opgroeien niet verdwijnt. Het is mogelijk een op een Chow gelijkende pup te kopen voor een beduidend lagere prijs: bij de broodfokker, de zogenaamde particulier of de hondenhandel.
Chow Chow Puppies Honden.
Chow chow pups. Chow Chow pups. Chow chow pups. mooie chow chow pups te koop nu. 2Chow Chow Puppies Available. Prachtige Chow ChowPuppies. Schattig chow chowPuppies. Kwaliteit Chow Chow Puppies beschikbaar. Chow chow pups. Aanhankelijke Chow Chow Puppies voor herplaatsing.
Vind chow chow pups in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
Chow Chow pups. Wij hebben een nestje chow chow pups, vanaf 550 euro de pups zijn opgegroeid tot 10 weken oud bij de moeder in een sociale sfeer, eten zelfstandig en ze zijn oud genoeg om met je mee te gaan naar hun nieuwe thuis.
Vind chow chow in Honden Poolhonden, Keeshonden en Oertypen op Marktplaats.nl.
Chow-chow pups mooie kleuren direct af te halen. Speelse pups sociaal opgevoed met kinderenkatten, en andere honden prijs vanaf: 750, voorzien van alle vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, met registratie europees paspoortschriftelijke, garantie puppy startbox nu ma.di.woe.donderdag vanaf 10 u tot 20 uur na tel afspraak vrijblijvend welkom: nu. Chow chow pups.
Chow Chow Honden rassen Honden.
De Chow Chow is een compact en gedrongen hond die wat leeuwachtig toont en een trotse en waardige uitstraling heeft. De Chow Chow is compact en vierkant, met een dichte kraag waardoor het hoofd één geheel lijkt te zijn met het lichaam.
Welkom.
dorpje in de nabijheid van Oirschot. Sinds 1984 is Van de Beerse Haj een. wij fokken volgens het fokregelement van. De Nederlandse Chow Chow Club. Onze visie bij het fokken is dat de gezondheid van het dier ALTIJD voorop staat.

Contacteer ons