Op zoek naar Sint Bernards?

 
Sint Bernards
St Bernards van de Burggravehoeve Kennel van de Burggravehoeve St Bernards en Schipperke.
St Bernards van de Burggravehoeve familie De Laet. danken u voor uw bezoek. Eind de jaren 60 maakten we voor het eerst kennis met een imposante viervoeter.: de Sint Bernard. Gaandeweg kwamen de 2 variëteiten op de Burggravehoeve: korthaar én langhaar.
Sint-Bernard Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
In de daaropvolgende drie eeuwen is de redding van meer dan 2.000 mensenlevens toegeschreven aan Sint Bernards. Tegenwoordig staan Sint Bernards niet alleen bekend om hun historische heldendaden, maar ook om hun liefde en toewijding naar hun mensenvrienden, vooral kinderen.
Sint-bernard Alle hondenrassen.
Ook de staart van de sint-bernard is te kenmerken aan zijn lange lengte en zwaar uiterlijk. De ogen van de sint-bernard zijn over het algemeen bruin, maar kunnen ook voorkomen in ijzige blauwe kleur. De sint-bernard is een impossante hond, maar is toch zeer rustig.
Sint Bernard Honden 2dehands.be.
Sint bernard pups apart mooi. Onze pups zoeken een liefdevol huisje ze sociaal huiselijk opgevoed voorzien van alle vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, met registratie E. 12 mei 2018 0907: Rijkevorsel. Heel mooie sint bernard pups. sint bernard pups te koop van eigen fok.
Sint-Bernard Hondencentrum.
Door zijn gewicht heeft hij een verhoogd risico, zoals alle grote rassen, om last van heupdysplasie en elleboogdysplasie te krijgen. De hond wordt meestal niet erg oud, de levensverwachting is circa 10 jaar. van de Elizeeshof. Hollandsche Sint Bernard Club.
Sint-bernard Wikipedia.
De naam sint-bernard" is afkomstig van het Grote Sint-Bernard Hospitium, een hospitium gelegen in de vaak verraderlijke Grote Sint-Bernhardpas in de westelijke Alpen tussen Zwitserland en Italië. De bergpas, het klooster, het bijhorende hospitium en de honden zijn vernoemd naar Bernard van Menthon, een monnik uit de 11e eeuw die het klooster en het hospitium heeft gesticht.
Sint Bernard pups.
Sint Bernards reuken zo uitstekend dat zij een persoon zelfs onder vele meters sneeuw kan vinden. Dit ras is ook gekend voor zijn capaciteit om onweren en lawines te voorspellen, misschien omdat hij zeer lage frequentiegeluiden kan horen die ons menselijk oor niet waarnemen.
Sint-Bernard Honden rassen Honden.
De in vele talen gepubliceerde kronieken, maken gewag van talrijke aan de greep van de witte dood ontrukte mensenlevens door deze honden en, de mondelinge verslagen van soldaten, die in 1800 met Napoleon Bonaparte de pas overstaken, hebben in de 19-de eeuw de faam van de Sint Bernard, toentertijd Barry-Hund genoemd, over geheel Europa verbreid en de legendarische Barry werd tot het prototype van de reddingshond verheven.

Contacteer ons