Meer resultaten voor Sint Bernards

 
Sint Bernards
SintBernardforum.com Toon onderwerp Verschil karakter lang of kortharige sint.
door adrie 15 maart 2010 1239.: blanky schreef: Wat bedoel je met een fokker die fokt uit liefhebberij? Ze zal wel bedoelen dat het echte fokkers zijn die sint bernards fokken als echte liefhebber/hobby. Dus volgens de regels etc. Motto: Dieren hebben recht op een leven.
Saint Bernards playing and mating. Sint Bernards spelen en paren. YouTube.
Dutch Saints Wendy female and Cujo male are playing and mating. Beautiful, big animals with a fine en lovely caracter. Nederlandse Sint Bernards Wendy teef en Cujo reu zijn aan het spelen en paren. Prachtige, grote dieren met een geweldig en lief karakter.
Ras informatie Sint Bernhard MaxLuna.
Er zijn al heel wat mensen die hun leven aan de Sint Bernard te danken hebben. De Sint Bernard is een rustige reus met een fijn, gevoelig karakter. De Sint Bernard is wel een hond die wat eigenzinnig kan zijn.
Puppyplaats.nl Sint Bernard pups aangeboden.
Sint Bernard kennel Dogwatcher's' Paradise verwacht in de eerste week van november 2015 een nestje met langharige sint bernard pups uit een weloverwogen combinatie. Beide ouderdieren zijn HD en ED getest en goedgekeurd door de Raad van Beheer en de rasvereniging.
Sint Bernard van zwitsersheim, sinds 1987.
St. Bernard Hospice Hospice du Grand-Saint-Bernard Bourg Saint Pierre 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Bernard Hospice Hospice du Grand-Saint-Bernard. Bernard Hospice Hospice du Grand-Saint-Bernard. 1 van 2 dingen om te doen in Bourg Saint Pierre. Heilige religieuze plaatsen, Bezienswaardigheden en monumenten. Col du Grand Saint Bernard Grand Saint Bernard, Bourg Saint Pierre 1946, Zwitserland.
Hollandsche Sint Bernard Club. css3menu.com.
vanhetborgerbos.
U vind Sint Bernard kennel van" het Borgerbos" in een klein dorpje genaamd De Kiel in het Noord Oosten van Nederland in de provincie Drenthe. Op dit moment hebben wij 8 honden in de leeftijd variƫrend van 10 maanden tot bijna 8 jaar.
Sint-Bernard Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Home / Totems / Totemzoeker / Sint-Bernard. Deze beroemde Sint-Bernardshond staat vooral bekend om zijn speurtochten naar verdwaalde mensen in het gebergte. Hij is bijzonder sterk, scherpzinnig en uitermate trouw. Hij is gezellig. De Sint-Bernard is moedig, goedaardig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Contacteer ons